1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

KRP: Salon arvokuljetusryöstöön liittyviä vihjeitä kaivataan edelleen

Poliisi kaipaa havaintoja vanhan Ykköspesän pysäköintialueen läheisyydestä Suomusjärven keskustassa. Tekijät ovat saattaneet pukeutua jossain vaiheessa keltaisiin huomioliiveihin.

Arvokuljetusauton ryöstöyritys E18-moottoritiellä Salon Suomusjärvellä 25. helmikuuta. Kuva: Kalle Mäkelä / Yle

Poliisi on jatkanut viime viikon torstaina Salossa tapahtuneen arvokuljetusryöstöyrityksen tutkintaa.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä yleisöltä. Erityisesti vihjeitä toivotaan Teboil Kivihovin takana olevalta alueelta, jonne tekijät poistuivat teon jälkeen aamuyhdeksän aikaan.

Havaintoja kaivataan myös vanhan Ykköspesän pysäköintialueen läheisyydestä Suomusjärven keskustassa. Jossain vaiheessa tapahtumaketjua tekijät ovat saattaneet pukeutua keltaisiin huomioliiveihin.

Poliisi on erityisesti kiinnostunut teossa käytetyistä sinisestä MB Vitosta ja harmaasta Ford Transitista. Havaintoja kaivataan myös tapahtumapaikalla poltetusta tumman vihreästä Saabista ja liikenne-esteenä käytetystä Renault kuorma-autosta.

Kuorma-autossa on sininen hytti ja valkoinen koppa.

Poliisi kaipaa havaintoja ajoneuvojen liikkeistä ennen ja jälkeen tapahtuman. Poliisi on kiinnostunut myös muista ajoneuvoista, jotka saattavat liittyä tapahtumaan. Myös ajoneuvojen ympärillä liikkuneista henkilöistä kaivataan havaintoja.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi