Energiayhtiö tukee jälleen rovaniemeläisnuorten kesätöitä

Nuoret saavat kesätöitä Rovaniemen kaupungin energiayhtiön tuella myös tänä vuonna. Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n tuella voidaan palkata 15 rovaniemeläistä nuorta töihin kesällä.

kesätyö

Viime vuoden tapaan nuoret työskentelevät ohjaajina kaupungin leikkipuistoissa, missä he leikkivät lasten kanssa. Viime kesältä saatu positiivinen palaute innosti jatkamaan yhteistyötä myös tänä vuonna.

Napapiirin Energia ja Vesi Oy on mukana Sijaishaltija Oyn toteuttamassa Kesäduuni 2016 -kampanjassa, jonka avulla pyritään työllistämään 250 rovaniemeläistä nuorta kesätöihin.

– Omassa toiminnassamme energia- ja vesihuollon ammattitaitoa vaativissa tehtävissä tarjoamme määräaikaista työtä parille kymmenelle hengelle, joista suuri osa on opintojen eri vaiheissa olevia opiskelijoita. Energia- ja vesihuollon teollinen työympäristö asettaa rajoitteita kaikkein nuorimmille koululaisille ja opiskelijoille tarjottavien kesätöiden osalta. Kesäduuni 2016 tarjoaa yhtiöllemme mahdollisuuden kantaa yhteiskuntavastuuta myös nuorempien ja vielä ilman ammatillista koulutusta olevien työllistämiseen, Napapiirin Energia ja Vesi Oyn toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen sanoo tiedotteessa.

Maksuttoman leikkipuistotoiminnan tarkemmat ajankohdat ja paikat julkaistaan myöhemmin keväällä. Lisätietoja Kesäduuni 2016 -kampanjasta löytyy netistä osoitteesta www.pikaduuni.fi (siirryt toiseen palveluun) sekä facebook-ryhmästä 250 kesätyöpaikkaa Rovaniemelle.