Nenäarvat toivat voiton Valkeakosken Rauhalan 4H-kerholle

4H-liiton järjestämässä Teoista kuviin -kilpailussa etsittiin 4H-kerhoa, joka onnistui valokuvalla esittämään hyvän tekonsa hauskalla ja vaikuttavalla tavalla. Arviointiin vaikutti kuvan lisäksi myös itse teko.

4H-järjestö
Valkeakosken Rauhalan 4H-kerhon lapsilla seteleitä ja kolikoita kädessä.
Rauhalan 4H-kerho

Rauhalan 4H-kerho Valkeakoskelta on valittu Vuoden 4H-kerhoksi. Kerholaiset tekivät hyviä tekoja myymällä Nenäarpoja.

4H-liiton järjestämässä Teoista kuviin -kilpailussa etsittiin 4H-kerhoa, joka onnistui valokuvalla esittämään hyvän tekonsa hauskalla ja vaikuttavalla tavalla. Arvioijien mukaan seteleiden ja kolikoiden kuvaaminen Nenäarpojen sijaan oli kekseliästä ja lähestyi hyvän teon vaikutuksia uudesta näkökulmasta.

Arviointiin vaikutti kuvan lisäksi myös itse teko. Toiseksi sijoittui Korhosen ÄrdeBärdet Sievin 4H-yhdistyksestä ja kolmanneksi kokkikerho Sulkavan 4H-yhdistyksestä. Sievin kerholaiset veivät hyvää mieltä omatekoisella kortilla yhdelle, koulun kautta tärkeäksi ja läheiseksi tulleelle henkilölle ja kokkikerholaiset ilahduttivat vanhuksia itse leipomillaan joulupipareilla.

Voittajakerho sai 500 euron, toiseksi sijoittunut 350 euron ja kolmanneksi sijoittunut 150 euron suuruisen rahapalkinnon.