DBTL rokkaa uudessa paikassa – kotimaiset artistit viihdyttävät

Down By The Laituri -kaupunkifestivaali järjestetään heinäkuun lopulla Paavo Nurmen puiston yläkentällä. Festivaalilla esiintyy muun muassa Eppu Normaali, Roope Salminen & Koirat, Jari Sillanpää ja Paula Koivuniemi.

musiikki
Juha Torvinen vääntää kitaraa ja Martti Syrjä tulkitsee
Eppu Normaalin Juha Torvinen ja Martti Syrjä saivat soittaa ja laulaa täydelle puistolle myöhään perjantai-iltana Hämeenlinnan Wanaja Festivalilla.Miki Wallenius / Yle

DBTL rokataan heinäkuun lopulla uudessa paikassa, Paavo Nurmen puiston yläkentällä. Festivaali joutui etsimään uuden paikan itselleen, koska Hämähäkkitontti on työmaana Turun kaupunginteatterin remontin takia.

– Olen varma, että suurelle osaa festivaalikansaa Paavo Nurmen puiston yläkenttä on neitseellinen ja tuntematon, vaikka onkin aivan kaupungin keskustassa, sanoo DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala.

Festivaalien avajaispäivä on aikaisempiin vuosiin verrattuna poikkeuksellinen. Keskiviikkona 27. heinäkuuta festivaalitunnelma rakennetaan kaupungille ja DBTL laskeutuu ravintoloihin ja yökerhoihin.

Torstaina avataan Paavo Nurmen puiston yläkentän portit ja estradilla illan aikana rokkaavat Sanni, Kaija Koo, Popeda ja Eppu Normaali. Perjantaina yleisön eteen nousevat Roope Salminen & Koirat, Matti & Teppo, Menneisyyden Vangit, Ressu & Jussi ja Yö.

Festivaalien päätöspäivänä lauantaina esiintymisvuoron saavat Neljänsuora, Paula Koivuniemi, Juha Tapio ja Jari Sillanpää.

DBTL tuo festivaalien ajaksi Turkuun maailmalla suositun Dinner in the Sky -formaatin, Champagne in the Sky muodossa.