Tom of Finland seuraavaksi kahvipakettiin

Tom of Finland -kahveja on luvassa kahta laatua: suodatinjauhatus sekä kokonaiset kahvipavut. Kumpaakin on saatavana neljässä erilaisessa pakkauksessa.

Kotimaa
Tom of Finland -kahvipaketteja
Robert Paulig Roastery

Homoeroottisista piirroksistaan tunnetun Tom of Finlandin kuvia nähdään seuraavaksi kahvipaketeissa. Robert Paulig Roastery esittelee kaksi erikoiskahvia kunnianosoituksena Tom of Finlandina tunnetulle Touko Laaksoselle.

Yhtiö kuvailee tiedotteessaan Laaksosta yhtenä kuuluisimmista suomalaisista kulttuurivaikuttajista ja maailman vaikutusvaltaisimmista taiteilijoista.

Tom of Finland -kahveja on luvassa kahta laatua: suodatinjauhatus sekä kokonaiset kahvipavut. Kumpaakin on saatavana neljässä erilaisessa pakkauksessa. Kahvit ovat tummapaahtoisia ja ne kulkevat nimillä Built Bold ja Heavy Duty.

Tom of Finland -kahvipaketteja
Robert Paulig Roastery

– Kahvi on Suomessa lähes pyhää, ja kahvivalinnoissa kangistutaan helposti tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin. Rohkaisemme kaikkia tekemään kahvista seikkailun, ja ottamaan Tomin miehet kyytiin, kommentoi Robert Paulig Roasteryn toimitusjohtaja Juhani Oranen yhtiön tiedotteessa.

Aiemmin Tom of Finlandin teokset ovat koristaneet esimerkiksi postimerkkejä sekä Finlaysonin tekstiilimallistoa.

Tom of Finlandista kertovan elokuvan kuvausten on puolestaan määrä alkaa keväällä. Elokuvan ensi-ilta olisi näillä näkymin 24. helmikuuta 2017.