RopSin Okkonen saattaa palata kentille vielä tällä kaudella

Tiistaina Suomen Cupin ottelussa loukkaantunut ja keskiviikkona Oulun yliopistollisessa sairaalassa leikattu Rovaniemen Palloseuran kapteeni Antti Okkonen sai jo hiukan lohdullisempia uutisia häntä hoitaneilta lääkäreiltä.

urheilu
RoPS
Juha Mäntykenttä / Yle

Kaiken onnistuessa Okkonen voidaan nähdä kentällä loppukaudesta.

– Nyt on kipsi laitettu, röntgenit otettu ja toipuminen on lähtenyt hyvää vauhtia etenemään, Okkonen kertoo RopSin lähettämässä tiedotteessa.

Toipumisennusteissa on mahdoton antaa tarkkaa aikataulua, mutta ensimmäiset arviot olivat lupaavia.

– Juttelin lääkäreiden kanssa. Heidän mukaansa voi mennä neljä kuukautta, että pääsen joukkueen mukaan. Jos asiat menee todella hyvin, niin loppukaudesta voisin olla jo pelaamassa, Okkonen toivoi.

RopSilla on viimeinen Veikkausliigan ottelu 23. lokakuuta.

– Mutta nyt kipsi on jalassa seuraavat kuusi viikkoa. Sen jälkeen lähdetään varovaisesti liikkeelle ensin kävelyä ja vesijuoksua. Pääasia on, että tulee hyvä jalka.

Rovaniemen Palloseuran liigakausi alkaa lauantaina vierasottelulla PK-35 Vantaata vastaan. Kapteenin poissaolo jättää syvän aukon RoPS:n keskikentälle, mutta Okkonen uskoo paikkaajia löytyvän.

– Onneksi meillä riittää miehiä sille pelipaikalle. Puolustavimmat keskikentän kaverit meillä on Michal Mravec ja Mamut Saine. Myös Robert Taylor on pelannut sitä paikkaa, mutta itse näkisin Robertin enemmän hyökkäävämmässä roolissa, Okkonen sanoo.

_Päivitetty 31.3.2016 kello 16.25: Lisätty joukkueen kauden viimeinen ottelu Veikkausliigassa. _