Video: "Pidätystä" vastustanut chihuahua kipitti poliisia pakoon sillalla

Kalifornian liikennepoliisin twiittaamassa videossa näkyy, kuinka moottoripyöräpoliisi jahtaa pientä mustaa koiraa San Franciscon Bay Bridgellä.

San Franciscon poliisin twiittasi löytääkseen karanneen chihuahuan omistajan. Kuva: Twitter

Sillalle eksynyt pikkuruinen chihuahua pyrki kiivaasti poliisia pakoon Kaliforniassa sunnuntaina.

Ennen kiinnijäämistä koira juoksi vaarallisesti autojen seassa Oaklandin ja San Franciscon yhdistävällä valtavalla Bay Bridgellä.

Kalifornian liikennepoliisi twiittasi, että pienen mustan koiran ryntäily sai aikaan aikamoisen jahdin, jonka päätteeksi "epäilty" otettiin kiinni. Liikennepoliisin videossa näkyy, kuinka moottoripyöräpoliisi ajaa takaa chihuahuaa sillan ylemmällä kannella.

Poliisilta kysyttiin Twitterissä saiko koira sakot, koska se ei näyttänyt vilkkua kääntyessään. Poliisin mukaan chihuahualle annettiin vain suullinen varoitus.

Koira vietiin kiinnioton jälkeen kaupungin eläinsuojaan, jossa se nimettiin Ponchoksi amerikkalaisessa CHiPs-tv-sarjassa olleen suositun liikennepoliisihahmon Frank Ponchorellon mukaan.

Eläinsuojan tiedottaja kertoo, että koiralla oli kaulassaan ihmisen pääkallolla koristeltu panta, mutta siinä ei ollut eläimen nimeä tai omistajan tietoja.

Poliisi pyytääkin omistajaa ottamaan yhteyttä heihin.