Kolmen urheiluseuran juoksukilpailu jälleen Rovaniemellä

Rovaniemeläiset urheiluseurat Lapin Lukko, Rovaniemen Roadrunners ja Arctic Marathon Club järjestivät Saarenkylän urheilukentällä viime kesänä ensimmäistä kertaa Uuden Rovaniemen juoksukisan. Viime kesän hyvien kokemusten perusteella seurat ovat päättäneet jatkaa tapahtuman järjestämistä.

Juoksukilpailut

Viime kesänä tapahtumaan osallistui noin sata juoksijaa. Tapahtumaa järjestävän kolmen urheiluseuran edustajat Risto Roitto, Esko Harju-Autti ja Maarit Simoska kehuvat viime kesän yhteistyön onnistumista ja he pitävätkin yhteistä juoksutapahtumaa merkittävänä päänavaajana erityisesti nuorison liikuntaharrastusten sytyttämisessä ja kehittämisessä.

Roitton, Harju-Auttin ja Simoskan mukaan urheiluseurat kantavat ison vastuun lasten ja nuorten saattamisessa liikunnan pariin. Sen vuoksi he haluavat korostaa seurojen yhteistyötä vastakkainasettelun sijasta.

– Liikuntatapahtumien järjestäminen vaatii aina paljon talkootyötä, joten yhdessä toimimalla tapahtumia on vielä mahdollista järjestää talkootyönä, järjestäjät sanovat tiedotteessa.

Ensi kesänä tapahtuma järjestetään Saarenkylän urheilukentällä sunnuntaina 12. kesäkuuta kello 11 alkaen. Koko perheen juoksutapahtumassa on lapsille kilpa- ja harrastesarjoja sekä aikuisille viiden kilometrin juoksu.

Ilmoittautua voi joko netissä www.kilpailukalenteri.fi (siirryt toiseen palveluun), puhelimitse numeroon 040 707 3591 tai sähköpostilla risto.roitto@saunalahti.fi (siirryt toiseen palveluun)