1. yle.fi
  2. Uutiset

Palokunnalla kiireitä yöllä Riihimäen Peltosaaressa

Ratapihan tuntumassa olevalla pysäköintialueella vaurioitui osin viisi autoa tahallaan sytytetyksi epäilyssä ajoneuvopalossa. Iltayöstä puolestaan läheisestä kerrostalosta savutuuletettiin asunto, kun asunnon sänky oli syttynyt palamaan.

Peltosaari, Riihimäki

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksella on riittänyt illan ja yön aikana kiirettä Riihimäen Peltosaaressa. Aamuyöstä ennen viittä viisi autoa vaurioitui osin Peltosaaressa pysäköintialueella olleessa ajoneuvopalossa. Pysäköintialue on osoitteessa Venuksenkatu 2, lähes Riihimäen rautatieasemaa vastapäätä Peltosaaressa.

Palomestari Seppo Vilppaan mukaan ajoneuvopalo saattaa olla tahallaan sytytetty - palossa romuttui yksi auto ja neljä lähellä ollutta vaurioitui osin.

Torstaina 7.4.2016 iltayöstä Riihimäen Peltosaaressa kerrostalossa kaksi ihmistä altistui lievästi savulle, kun kerrostaloasunnon sänky oli palanut patteria vasten. Asunto savutuuletetuin eikä asukkaiden tarvinnut lähteä lääkärinhoitoon. Kerrostaloasunnon palon alku oli Peltosaaressa Linnunradankatu 13:ssa.

Lue seuraavaksi