Poliisin henkilöautot varustellaan Lapinlahdella

Lapinlahdella toimiva J5L-Production varustelee poliisin henkilöautot. Poliisihallitus on tehnyt kilpailutuksen tuloksena hankintapäätöksen, joka kattaa satojen autojen varustelun.

henkilöautot
Poliisiauto.
Jyrki Lyytikkä / Yle

Lapinlahden Alapitkällä toimiva J5L-Production on voittanut poliisin henkilöautojen varustelun hankintasopimuksen. Varusteluja koskevan sopimuksen arvo kahden vuoden mittaiselle sopimuskaudelle on noin seitsemän miljoonaa euroa.

Hankintapäätöksen toinen osa koskee autojen purkupalveluita, sen voitti VH-Autopelti Kouvolasta. Molempien hankintasopimusten valintaperusteena oli halvin hinta.

Poliisin henkilöautoja varustellaan sopimuskauden aikana kaikkiaan noin 720 kappaletta. Poliisihallituksen mukaan sopimus sisältää myös muiden ajoneuvojen varustelu- ja purkupalveluita, moottoripyörien huolto- ja korjauspalveluita, ICT- ja hälytyslaitekorjauksia sekä muiden turvallisuusviranomaisten hankintoja.

Poliisihallitus teki hankinnan kilpailutuksella, johon kaikilla halukkailla tarjoajilla oli mahdollista osallistua. Henkilöautojen varustelupalveluista tarjouksen jätti neljä yritystä.

J5L Productionilla on Lapinlahdella vajaat 25 työntekijää.