1. yle.fi
  2. Uutiset

Näin tyylikkäänä Cambridgen herttuatar Kate kiertää Intiassa – video

Muotilehtien ihasteleman herttuatar Katen matkapuvusto koostuu pääosin värikkäistä, puoleen sääreen ulottuvista, pitkähihaisista mekoista.

Ulkomaat
Uutisvideot: Cambridgen herttuatar Katen Intian vierailun tyylikkäät leningit
Uutisvideot: Cambridgen herttuatar Katen Intian vierailun tyylikkäät leningit

Kun Britannian prinssi William ja hänen puolisonsa, Cambridgen herttuatar Kate näyttäytyvät lehdistölle, kiinnittyy huomio yleensä Katen asuvalintoihin.

Myös pariskunnan sunnuntaina alkanutta, seitsemänpäiväistä Intian-vierailua on seurattu etenkin brittilehdissä lähinnä Katen matkapuvuston kautta.

Useat lehdet, muun muassa muotilehti Vanity Fair ovatkin koostaneet herttuatar Katen tyyliä ihastelevia kuvagallerioita.

Brittisuunnittelijoita ja ketjuliikkeitä

Mitä tyylikkyydestään tunnetulla herttuatarella sitten on ollut päällään?

Esimerkiksi värikkäitä, puoleen sääreen ulottuvia pitkähihaisia mekkoja. Kuten tavallisesti, on herttuatar Kate myös Intiassa luottanut nudenvärisiin kenkiin ja laukkuihin.

Saapuessaan Intiaan sunnuntaina Katella oli yllään brittisuunnitelija Alexander McQueenin punainen, printtikuvioinen peplum-toppi ja samaa kangasta oleva hame.

Kuningatar Elisabethin 90-vuotispäivää juhlistaneessa tilaisuudessa Delhissä maanantaina Katella oli yllään Temperley Londonin vaalea, mustilla kirjailuilla koristeltu, topista ja hameesta koostunut näyttävä asu.

Maanantai-illan Bollywood-gaalaan Kate pukeutui siniseen iltapukuun, jonka helmikirjailut oli tehty käsityönä Intiassa.

Myös tavatessaan Intian pääministerin Narenda Modin tiistaina Katella oli yllään Temperley Londonia.

Arvokkaampien mekkojen lisäksi Katen matkapuvustossa on myös edullisempia, ketjuliikkeistä hankittuja asuja. Esimerkiksi kodittomia lapsia auttavassa keskuksessa vieraillessaan Katella oli yllään punainen, pitkä mekko, jonka brittilehdet kertovat maksaneen alle 65 euroa.

Maanantaina, kun pari vieraili muun muassa Mahatma Gandhille omistetussa museossa, Kate pukeutui lempisuunnitelijoihinsa kuuluvan Emilia Wicksteadin valkoiseen mekkoon.

Lähteet: Reuters

Lue seuraavaksi