Yksi kuoli rajussa kolarissa Kuopion Nilsiässä

Yksi henkilö on kuollut kahden henkilöauton rajussa yhteentörmäyksessä Pajujärventiellä, Kuopiossa. Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöä, joista toinen on loukkaantunut.

Kotimaa
Grafiikka Nilsiän onnettomuudesta.
Yle

Yksi ihminen on menehtynyt kolarissa Kuopion Nilsiässä. Kaksi henkilöautoa törmäsi yhteen Pajujärventiellä lähellä Varpaisjärventien risteystä. Onnettomuus tapahtui Nilsiän maaseutualueella keskustan ja Tahkon välisellä seudulla. Onnettomuudessa kuolleen miehen ohjaama henkilöauto oli ajautunut vastaantulevan auton keulaan.

Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöä, joista toinen on viety ambulanssilla jatkohoitoon.

Hätäkeskus sai tiedon onnettomuudesta noin puoli kolmen aikaan iltapäivällä. Yksi ajokaista on suljettu liikenteeltä. Paikalla on liikenteenohjaaja.

Pohjois-Savossa on tällä viikolla tapahtunut kolme vakavaa liikenneonnettomuutta. Keskiviikkona kaksi henkilöä sai surmansa Leppävirralla neljän henkilöauton kolarissa. Tiistaina henkilöauton kuljettaja kuoli Siilinjärvellä, kun auto ajoi kolmion takaa rekan eteen 5-tiellä.

Päivitys: Tilanne tapahtumapaikalla on ohi. Tie onnettomuuspaikalla avattiin liikenteelle normaalisti hieman ennen kello 17. Sairaalaan viedyn naisen vammat ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia. Poliisi ja tutkijalautakunta jatkavat onnettomuuden syyn tutkintaa huomenna. Onnettomuuspaikalla oli tapahtumahetkellä normaali sää.