1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Tampereen Tesoman murhan todistajia haetaan edelleen – Poliisi julkaisi uuden valvontakameravideon

Poliisi on julkistanut kokonaisuudessan Tesoman selvittämättömän murhan aikoihin taltioidun valvontakameravideon, jossa näkyy kolmen nuoren liikkuminen tapahtuma-alueella. Miehen puukotus tapahtui joulukuun lopulla 2014.

Kolmikko
Kolmikko

Tamperelainen 40-vuotias mies joutui henkirikoksen uhriksi Tampereen Tesomalla iltayöstä 28. joulukuuta 2014. Mies lähti paikallisesta ravintolasta päätyen Tesoman valtatien viereiselle kevyen liikenteen väylälle. Hänet surmattiin veitsellä kello 23 ja 00.30 välisenä aikana.

Poliisi on ollut kiinnostunut Tesoman liikekeskuksen valvontakamerassa näkyvästä nuorioskolmikosta, joka ei ole ilmoittautunut poliisille vetoomuksista huolimatta. Rikoskomisario Jari Kinnusen mukaan nuorten havaintoja surmayöltä pidetään tärkeinä, sillä he ovat saattaneet nähdä uhrin.

Puolentoista vuoden aikana poliisi on tehnyt runsaasti erilaisia tutkimuksia alueella ja saanut kymmeniä yleisövihjeitä.

Tesoman uuden videon julkaisi ensimmäisenä Aamulehti.

Poliisin vinkkipuhelin on 029 544 5317 ja tietoja voi ilmoittaa netissä pitkäkestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Katso Tesoman murhamysteerin tapahtumapaikat kuvina tai tutkinnanjohtajan opastamana videolla.