AL: Tesoman murhasta uusia vihjeitä – häiriköikö valvontakameravideon nuorisokolmikko lähistöllä?

Poliisi on saanut useita uusia vihjeitä liittyen joulukuussa 2014 Tampereen Tesomalla tehtyyn murhaan. Aamulehden mukaan poliisi on saanut vinkkejä nuorisokolmikosta, joka häiriköi läheisellä Raholan alueella vuosien 2013 ja 2014 aikana.

Kotimaa
Kolmikko
Kolmikko

Poliisi on ollut pitkään kiinnostunut Tesoman liikekeskuksen valvontakamerassa näkyvästä nuorten kolmikosta, joka ei ole ilmoittautunut poliisille vetoomuksista huolimatta. Rikoskomisario Jari Kinnusen mukaan nuorten havaintoja surmayöltä pidetään tärkeinä, sillä he ovat saattaneet nähdä uhrin.

Viikko sitten poliisi julkaisi uuden valvontakameravideon Tesoman murhan yöltä. Videolla näkyy kolmen nuoren joukko, joka tulee Tesoman liikekeskukselle Raholan tai Ristimäen suunnalta.

Kolmikko teki ilkivaltaa

Aamulehden (siirryt toiseen palveluun) mukaan poliisi on nyt saanut useita vihjeitä nuorisokolmikosta, joka häiriköi Raholan alueella arviolta vuosina 2013 ja 2014. Häiriköinti oli muun muassa postilaatikkojen tuhoamista, muuta ilkivaltaa, metelöintiä ja hävytöntä huutelua. Häiriöt loppuivat, kun Tesoman murha tapahtui.

Poliisi tutkii järjestelmiään löytääkseen vihjeisiin sopivia rikosilmoituksia.

Tamperelainen 40-vuotias mies joutui henkirikoksen uhriksi Tampereen Tesomalla iltayöstä 28. joulukuuta 2014. Mies lähti paikallisesta ravintolasta päätyen Tesoman valtatien viereiselle kevyen liikenteen väylälle. Hänet surmattiin veitsellä kello 23 ja 00.30 välisenä aikana.

Puolentoista vuoden aikana poliisi on tehnyt runsaasti erilaisia tutkimuksia alueella ja muun muassa kerännyt DNA-näytteitä miespuolisilta henkilöiltä.