Mikkelin Urheilupuiston pääkatsomon remontti valmistumassa

Viime syksynä alkaneen remontin yhteydessä on uusittu muun muassa rakennuksen sähköt ja ilmastointi sekä sosiaalitilat

remontti
Urheilupuisto katsomo
Kalle Pallonen / Yle

Mikkelin Urheilupuiston pääkatsomon remontti on loppusuoralla. Tällä hetkellä pääkatsomon sisätiloissa tehdään viimeistelytöitä ja remontin on määrä valmistua toukokuun puoliväliin mennessä mennessä.

– Remonttiurakan on määrä olla luovutuskunnossa 14.5. mennessä ja tällä hetkellä näyttää siltä, että aikataulussa pysytään, kertoo Mikkelin kaupungin liikuntapaikkapäällikkö Pekka Turunen.

Remontin yhteydessä on uusittu rakennuksen sähköt ja ilmastointi sekä sosiaalitilat.

– Kyllähän tämä nyt ihan mukavalta näyttää. Nämä sosiaalitilat näyttävät siltä, että tänne ilkeää vierasjoukkueetkin tulla. Kyllä täällä on nyt tultu ajassa varmaan 30 vuotta eteenpäin, naurahtaa liikuntapaikkapäällikkö Turunen.

Pääkatsomon remontin lisäksi tänä vuonna satavuotisjuhliaan viettävään Urheilupuistoon rakennetaan uusi aluetta kiertävä ulkoilureitti, mihin on talvisin tarkoitus tehdä hiihtolatu.

– Se pitkäaikainen haave, että saataisiin Urheilupuistoon hiihtolatu, toteutuu tuossa pikkuhiljaa. Ulkoilureitille tulee kivituhkapinta, siinä voi kesällä juosta lenkkiä ja talvella siihen tehdään hiihtolatu, toteaa Turunen.