Poliisi saanut runsaasti vihjeitä Tesomalla tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä

Pahoinpitely tapahtui Tampereen Tesoman liikekeskuksen pihalla helmikuussa. Poliisi on saanut runsaasti vihjeitä epäillystä sen jälkeen, kun poliisi julkaisi yhden teosta epäillyn kuvan.

pahoinpitely
Kartta, jossa punaisella merkittynä Tesoma.
Yle Tampere

Sisä-Suomen poliisi on saanut runsaasti vihjeitä henkilöstä, jonka epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn Tampereen Tesomalla. Saaduissa tunnistuksissa on kuitenkin hajontaa, eikä poliisilla vielä ole tarkkaa tietoa epäillyn henkilöllisyydestä. Poliisi kuitenkin uskoo, että epäilty löytyy vihjeiden avulla.

– Hyvin suurella todennäköisyydellä meillä on myös oikea henkilö tiedossa, mutta ketään ei aseteta epäillyn asemaan pelkästään yleisön tunnistuksen perusteella, sanoo tutkintaa johtava Jari Kinnunen.

– Poliisi tekee vielä pois suljentaa ennen kuin vihjeissä nimettyjä henkilöitä lähdetään puhuttamaan. Tähän kuluu ainakin muutama päivä, Kinnunen arvioi.

Pahoinpitelyä edelsi selkkaus baarissa

Pahoinpitely sattui perjantaina 13.2.2016. Tampereen Tesoman liikekeskuksen pihalla. Tapahtuma oli saanut alkunsa kiinteistössä sijaitsevasta ravintolasta. Mieshenkilö oli ottanut pöydästä toiselle kuuluvan juoman ja poistunut ravintolasta. Juoman omistaja oli havainnut teon ja hakenut juomansa takaisin. Tilanteeseen ei tuolloin liittynyt tönimistä vakavampaa.

Myöhemmin, kun juoman omistaja, noin 40-vuotias mies poistui ravintolasta, oli ulkona ollut odottamassa useampi nuori mies. Hän joutui joukon pahoinpitelemäksi, mutta selvisi lievin vammoin ja pääsi takaisin sisään.

Tilanne kuitenkin jatkui kun uhri tuli uudestaan ulos. Hänellä oli seurassaan toinen, noin 50-vuotias mies. Nyt pahoinpitely kohdistui mukana olleeseen. Häntä lyötiin niin, että hän menetti välittömästi tajuntansa. Tämän jälkeen maassa makaavaa uhria potkittiin mm. päähän ja muualle vartaloon.

Poliisi julkisti torstaina kuvan miehestä, jonka toiminnasta ravintolassa kaikki alkoi. Poliisi pyytää edelleen yleisön vihjeitä epäillyn henkilöllisyydestä. Vihjeet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai soittaa numeroon 0295445317.