1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Lappset Group

Lappset rakentaa sisäleikkitilan Tykkimäelle Kouvolaan

Rovaniemeläinen leikkipaikkavälinevalmistaja Lappset kertoo jälleen uudesta kaupasta. Lappset rakentaa Kouvolaan Tykkimäen vapaa-ajankeskukseen sisäaktiviteettipuiston.

Lappset Group
Lappset havainnekuva sisäaktiviteettipuistosta Tykkimäki
Havainnekuva Lappsetkin sisäaktiviteettipuistosta Tykkimäellä KouvolassaLappset

Tykkimäen vapaa-aikakeskus avaa sisäaktiviteettipuiston Kouvolan Prismakeskukseen tänä syksynä. Rovaniemeläinen Lappset Group suunnittelee puiston, valmistaa ja asentaa sinne tulevat tuotteet.

– Suomeen on lähivuosina perustettu useita vastaavanlaisia puistoja ja ne ovat kasvattaneet suosiotaan. Tykkimäki on pitkään miettinyt mahdollisuuksia ympärivuotiseen liiketoimintaan ja tällä investoinnilla nimenomaan tavoitellaan sitä, Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja Sakari Pasanen kertoo Lappsetin tiedotteessa.

Lappsetissa teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava johtaja Johan Granholm iloitsee kaupoista.

– Tykkimäen teeman mukaan suunniteltava aktiviteettipuisto on erinomainen kohde, joka valmistuttuaan entisestään lisää lasten ja nuorten liikunnallisten aktiviteettien mahdollisuuksia Kouvolassa. Lisäksi se tulee varmasti lisäämään Kouvolan Prismakeskuksen vetovoimaisuutta ja asiakkaiden viihtyisyyttä, kun lapset ja nuoret pääsevät purkamaan energiaa leikkiin ja liikuntaan, Granholm sanoo tiedotteessa.

Tykkimäen huvipuisto aloitti toimintansa Kouvolassa 1986 ja puistoissa vierailee vuosittain noin 200 000 kävijää. T

Lue seuraavaksi