Äitienpäiväkorteissa kukkii lasten luovuus – kerro kuvin tai sanoin, miten sinua on muistettu

Kouluissa ja päiväkodeissa on taas viime päivinä askarreltu toinen toistaan hienompia äitienpäiväkortteja ja lahjoja. Minkälainen on hauskin tai liikuttavin lapsesi tekemä lahja? Jaa äitienpäivämuistosi muidenkin iloksi. Kerro kuvin ja sanoin siitä kortista tai lahjasta, joka ei unohdu koskaan.

Kotimaa
Äitienpäiväkortissa kukkivia tulppaaneja.
Äitienpäiväkortissa kukkivia tulppaaneja.Hanne Leiwo/Yle

Vuosien varrella talteen laitetut äitienpäiväkortit ja lasten itse askartelemat lahjat kertovat äidille tarinaa lapsen varttumisesta. Lapsen kasvaessa käden taidot ovat kehittyneet, värisilmä tarkentunut ja rakkaudentunnustukset äidille muuttaneet muotoaan, mutta yhtä kaikki - jokainen kortti ja lahja on äidille arvokas ja ainutlaatuinen.

Onko joku kortti tai lahjaesine vuosien tai jopa vuosikymmenien takaa jäänyt erityisesti mieleesi? Mikä on hellyttänyt erityisesti tai milloin on ollut naurussa pitelemistä? Minkälainen oli ensimmäinen lapsen itse tekemä kortti? Onko se varmasti tallessa?

Osallistu ja lähetä kuva

Avaa muistojesi laatikko ja jaa parhaat äitienpäivämuistosi muidenkin iloksi. Lähetä meille kuva tai kerro tarina lapsesi itse askartelemasta äitienpäiväkortista tai lahjasta.

Osallistu oheisen linkin kautta tai sähköpostitse: pohjanmaa@yle.fi

Ylen kuvajoukkoistuksen pelisäännöt

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.