Trump saa toimittajan syömään sanansa – kolumnista ehkä smoothie tai pekonipaistos

Politiikassa ei lupauksia aina pidetä, mutta Washington Postin tunnettu kolumnisti Dana Milbank toimii toisin.

Ulkomaat
Washington Post
Washington Postin kolumnistille Dana Milbankille tulvii ehdotuksia, mitä kaikkea painomusteen kyllästämästä paperista voisi valmistaa.Kuvakaappaus Washington Postin kotisivulta

Seitsemän kuukautta sitten Dana Milbank kirjaimellisesti lupasi palstallaan, että syö kolumninsa, jos Donald Trump nousee republikaanien presidenttiehdokkaaksi.

Trumpin voitto on nyt varmistunut, ja Milbankin sähköposti ja Twitter-tili ovat täyttyneet resepteistä, kuinka sanomalehden liuskan voi syödä.

Lupauksen tehdessään hän pyysi ehdotuksia, mitä kaikkea painomusteen kyllästämästä paperista voisi valmistaa. Mielikuvituksellisia reseptejä on kertynyt lähes kaikista ruokakulttuureista.

Smoothie, keitto vai kastike?

Helpoimmasta päästä ovat neuvot valmistaa artikkelista smoothie, erilaisia keittoja tai sekoittaa se kastikkeisiin. Osa lukijoista ehdottaa kolumnin käärimistä pekoniin ja paistamista rapeaksi.

Monien mielestä paperin myrkyt on paras tuhota sekoittamalla lehti vahvaan viinaan. Aasialaisen keittiön tuntijat ehdottavat dumplingien eli eri täytteitä sisältävien taikinanyyttien tekoa.

Amerikkalaisten perusruuan, perunalastujen muunnos syntyisi myös hyvin eri tavoin marinoidusta paperistakin.

Huippukokki valmistaa annokset

Viikon kuluttua torstaina, toukokuun 12. päivä, huippukokki valmistaa parhaiksi valituista resepteistä annoksia, jotka kolumnisti Dana Milbank syö suorassa lähetyksessä.

Herkuttelua voi seurata Washington Postin Facebook-sivuilta (siirryt toiseen palveluun).

Mitä suomalaiset valmistaisivat sanomalehdestä? Toimiiko paperi lihapullataikinan jatkeena?