Jatkosopimukset neljälle RoKin pelaajalle

Jääkiekon Mestiksessä pelaava Rovaniemen Kiekko (RoKi) on julkistanut pelaajasopimuksia. Ensi kaudella rovaniemeläisjoukkueessa jatkavat Henri Joki-Erkkilä, Mikko Männistö, Teemu Korpela ja Tommi Siliämaa.

urheilu
Roki Henri Joki-Erkkilä (oikealla) ja Tommi Siliämaa (keskellä)
Henri Joki-Erkkilä tuulettaa ja Tommi Siliämaa seuraa (keskellä).Rovaniemen kiekko

Joukkueen kapteenina toiminut Henri Joki-Erkkilä on puolustuksen tukipilari ja tärkeä pelaaja joukkueelle niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Edessä on Joki-Erkkilän kahdeksas kausi RoKissa.

Mikko Männistö ja Teemu Korpela aloittavat neljännen kauden RoKissa. Siliämaalle seuraava kausi on kolmas sinipaidoissa.

– Pakkohan se oli jatkaa kun Joki-Erkkilä teki jatkosopimuksen myös. Jonkun tarvitsee vähän vahtia joukkueen vanhusta, Männistö vitsailee seuran tiedotteessa.

– Kova halu jäi parantaa esityksiä viime kaudesta ja auttaa joukkuetta kohti pleijareita. Joukkueessa oli viime kaudella hyvä tekemisen meininki ja siitä kun pidetään kiinni niin hyvä tulee. Myös lähtökohdat ovat paremmat tulevaan kauteen lähdettäessä, Joki-Erkkilä kommentoi tiedotteessa.

Näiden sopimusten myötä RoKilla on kahdeksan pelaajasopimusta solmittuna ja lisää sopimusten julkistamisia on odotettavissa lähiaikoina.

RoKi jäi Mestiksessä viime kaudella jumboksi ja joutui karsimaan sarjapaikasta Imatran Ketterää vastaan. Rovaniemeläisjoukkueen Mestispaikka ensi kaudelle varmistui, kun Imatran Ketterä hävisi karsintaottelut.