Donald Trump: "Hiuskiinne ei ole niin kuin ennen, antakaa minulle hiuskiinnettä" – video

Katso video Donald Trumpin puheesta, jossa presidenttiehdokaskandidaatti valittelee hiuskiinteiden huonolaatuisuutta ja kiistää, että hiustuotteet vaikuttaisivat otsonikerrokseen.

Ulkomaat
Kuvassa Yhdysvalloissa republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump.

Näyttävästä kampauksestaan tunnettu Donald Trump on tällä kertaa ottanut kantaa hiuskiinteisiin.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Trump valitteli hiuskiinteiden kehnoa laatua. Trumpin mukaan ympäristösäädökset ovat heikentäneet hiuskiinteitä niin, että niiden vaikutus kestää enää 12 minuuttia. Ennen oli ehdokaskandidaatin mukaan toisin.

Samalla Trump kiisti painokkaasti, että hiuslakat voisivat vaikuttaa otsonikerrokseen: "No way folks, no way", Trump pelkisti.

Puhe kääntyi hiustenhoitotuotteisiin, kun Trump oli laittanut päähänsä kaivosmiehen kypärän puhuessaan Länsi-Virginiassa. Otettuaan kypärän pois Trump sanoi tarvitsevansa hiuskiinnettä.

Aiemmin Trump puhui osavaltion kaivosteollisuudesta ja syytti demokraattien presidenttiehdokkaaksi nousevaa Hillary Clintonia kaivosteollisuuden haittaamisesta.

Trump löysi myös erikoisen aasinsillan kaivosteollisuuden ja hiuskiinteen välille. Hänen mukaansa kaivosteollisuutta ja hiustenhoitotuotteita koskevat säännökset ovat yhtä hankalia.