Euroviisuista tippunut Sandhja: Tämän piti mennä näin – Katso video

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin tulosten ratkettua Sandhjan tunteet vaihtelivat raukeasta rakkaudelliseen. Hän oli ennen kaikkea kiitollinen ja ylpeä tekemästään työstä viisuissa.

Uutisvideot: Euroviisuista tippunut Sandhja: En ole pettynyt – tämän piti mennä näin
Uutisvideot: Euroviisuista tippunut Sandhja: En ole pettynyt – tämän piti mennä näin

Sandhjan tarttuva nauru raikui normaaliin tapaan Tukholman Globenin backstagella ensimmäisen semifinaalin jälkeen, vaikka finaalipaikkaa ei tullutkaan.

– Minulla oli sellanen ajatus, että kaikki tulee, mikä on tarkoitettu. Kaikessa on opetus ja kaikessa on silver lining (pilven hopeareunus).

Laulajalla oli monenlaiset tunteet pinnassa.

– Olo on tosi raukea, rakkaudellinen, aika tyhjä, kaikkensa antanut ja kiitollinen isolla koolla.

– Puhuttiin tyttöjen kanssa, että nyt mitataan se, että onko me puhuttu paskaa koko tämä matka. Uskotaanko me oikeasti tämän laulun sanomaan eli laula se pois, kaikki murheet pois.

Sandhja ja Suomen tiimi seurasivat iloisina pistelaskua Globenissa tiistaina. Kuva: Maja Suslin / EPA

Sing it away-kappaleen esittäminen ensimmäisessa semifinaalissa meni Sandhjan mielestä erittäin hyvin. Mitään ei olisi voitu tehdä paremmin.

– Ei ole mitään hävettävää. Me ollaan tehty tosi hyvää työtä. Saadaan olla tosi ylpeitä itsestämme. Olen todella ylpeä mun tiimistä.

"Mulla alkoi nyt loma"

Sanhja on nauttinut Euroviisuista täysillä. Hän on oppinut laulukilpailussa paljon asioita itsestään ja artistina olemisesta.

– Tämän jälkeen kaikki tuntuu helpommalta.

Kyyneleet alkavat valua poskille, kun Sandhja alkaa pohtia Euroviisujen merkitystä hänelle itselleen.

– Sisaruutta, yhteistyötä, rakkautta. Ne kaikki tulevat yhteen niin kuin tämä slogan Come together. Myös se miten ihmiset ovat kannustaneet on huikeaa. Sen takia olen kiitollinen. Ei voi olla pettynyt. Tämän piti mennä juuri näin.

Euroviisut jatkuvat Tukholmassa koko loppuviikon ja Sandhja aikoo jäädä kaupunkiin nauttimaan viisuhuumasta sekä kannustamaan muita kilpailijoita.

– Mulla alkoi nyt loma. Mä olen ansainnut sen.