Hyppää sisältöön

Kokiko Prince Michael Jacksonin kohtalon?

Princen kuolema alkaa muistuttaa lääkkeiden yliannostukseen menehtyneen Michael Jacksonin kohtaloa. Nyt on käynyt ilmi, että lääkäri oli määrännyt Princelle lääkkeitä viimeisen kuukauden aikana.

Kuva: Balazs Mohai / EPA

Yhdysvaltalaismedian käsiinsä saama Princen terveystietojen etsintälupa paljastaa, että supertähdelle määrättiin lääkkeitä kahdesti kuukauden sisällä.

Luvasta ei käy ilmi, millaisia lääkkeitä Prince sai tai hakiko hän ne lopulta apteekista. Princen kuolinsyytä tutkivat viranomaiset salasivat etsintäluvan, mutta sitä ennen muun muassa Los Angeles Times (siirryt toiseen palveluun) julkaisi siitä tietoja.

Minneapolisilaisessa Robbinsdalen lähiössä toimivaan lääkärikeskukseen viime viikolla tehty kotietsintä paljasti, että keskuksen lääkäri Michael Todd Schulenberg tapasi Princen 7. ja 20. huhtikuuta. Jälkimmäinen tapaaminen oli vain päivää ennen hänen kuolemaansa.

Schulenberg oli myös läsnä silloin, kun Prince löydettiin elottomana Paisley Parkin kotinsa hissistä huhtikuun 21. päivä. Lääkäri sanoo valaehtoisessa lausunnossaan tulleensa kertomaan testituloksia.

Lehti ei tavoittanut Schulenbergia kommentoimaan etsintäluvan tietoja, mutta lääkärikeskuksesta kerrotaan, ettei hän ole enää heidän palveluksessaan.

Viranomaiset löysivät Princen kotona tehdyssä kotietsinnässä voimakkaiden kipulääkkeiden reseptejä. Poliisi tutki jostain syystä tiistaina uudestaan artistin kotia, mutta ei halunnut kertoa miksi.

Princen asianajajan mukaan poptähden piti tavata kuolemaansa seuranneena päivänä kipulääkeriippuvuuksia hoitava lääkäri.

Princen kuolema alkaa muistuttaa toisen supertähden Michael Jacksonin kohtaloa.

Popin kuninkaana tunnettu Jackson kuoli kesäkuussa 2009 Kaliforniassa lääkkeiden yliannostuksen aiheuttamaan sydänpysähdykseen. Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray tuomittiin neljän vuoden vankeuteen hänen kuolemantuottamuksestaan.

Superrikkaiden tähtien on helppo löytää Yhdysvalloissa lääkäreitä, jotka ovat valmiita määräämään heille riippuvuuksia aiheuttavia lääkkeitä.

.
.