Taipalus palaa SaiPaan kahden vuoden sopimuksella

Kevään SM-hopeamitalisti Lauri Taipalus palaa Lappeenrantaan parin vuoden tauon jälkeen. Taipalus toivoo viime vuosien SaiPa-buumin jatkuvan.

urheilu
Lauri Taipalus
Lauri TaipalusTomi Hänninen

Kausilla 2012–2013 ja 2013–2014 SaiPassa pelannut puolustaja Lauri Taipalus, 28, palaa SaiPaan. Sopimus on kaksivuotinen. Viime kaudet hän on pelannut HIFK:ssa, jossa hän toissa kaudella teki ennätyspisteensä 6+27=33.

- Haluan isoa roolia ja menestystä joukkueelle. Molempiin on Lappeenrannassa hyvä mahdollisuus. Saimme siellä muutama vuosi sitten hyvän buumin päälle, mikä on jatkunut ja sitä taustaa vasten SaiPa oli selvä ykkösvalinta minulle. Ei tarvinnut paljon asiaa miettiä, Taipalus pohjustaa.

Alavudelta lähtöisin oleva Taipalus toivoo viime vuosien hyvän buumin jatkuvan SaiPassa. Nimenomaan kiekkokaupungin ja joukkueen tuttuus auttoi palaamaan Lappeenrantaan.

- Tiedän miten hommat toimii. Minulle tuttuja runkopelaajia on vielä mukana useita ja tiedän suurin piirtein mitä joukkue tulee olemaan. Tykkäsin siitä iloisesta ja positiivisesta meiningistä, joka joukkueessa ja organisaatiossa oli. Meillä oli mahtava kaveriporukka, joka pelasi kiekkoa. Sellaisessa on kaikkien hyvä olla, Taipalus kertoo.

SaiPalla on tällä hetkellä koossa 24 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Lähteet: SaiPan tiedote