AL: Tampereen valtuutetuilta on pimitetty tietoa monitoimiareenan sijoittajista

Tampereen kaupunginvaltuusto päättää Kansi ja areena -hankkeen toteutuksesta ensi maanantaina. Aamulehden mukaan valtuutetuille toimitetussa aineistosta on poistettu tietoa hankkeen sijoittajista.

Kotimaa
Tampere keskusareena havainnekuva
SRV / Studio Liedeskind

Tampereen valtuusto valmistautuu päättämään rautatien päälle suunnitellusta monitoimiareenasta ilman kaikkia keskeisiä tietoja. Aamulehden (siirryt toiseen palveluun) mukaan valtuutetuille etukäteen toimitetusta aineistosta on poistettu tiedot Kansi ja areena -hankkeen sijoittajista.

Kaupunginhallitus hyväksyi hiljattain omalta osaltaan rakennusyhtiö SRV:n hankkeen toteuttajaksi. Muita osapuolia ovat Tampereen kaupunki ja sijoittajat. Valtuusto päättää hankinnasta ensi maanantaina – suljetuin ovin.

Aamulehden tietojen mukaan valtuutetut saavat tiedon sijoittajista vasta maanantain kokouksessa.

Myös valtuutetut kaipaavat lisätietoa hankkeesta. SDP:n Aila Dündar-Järvinen tiedustelee valtuustokyselyssään, onko valtuutetuille toimitettu kaikki tarvittava tieto päätöksentekoa varten. Dündar-Järvinen kaipaa tarkempaa tietoa hankkeen kustannuksista ja siitä, miten kaupunki varautuu siihen, jos liiketoimintakonsepti ei toimi.