Ilves-luotsi Karri Kivi hehkuttaa leijonien tähtiä: Tamperelaiset pelaajat ovat esimerkkinä nuoremmille

Tampereen Ilveksen SM-joukkueen päävalmentaja Karri Kivi yhtyy nuorten leijonien hehkutukseen. Kivi näkee MM-joukkueen nuorten pelaajien suosion merkityksellisenä juniorikeikkoilijoiden parissa ja laajemminkin.

urheilu
Karri Kivi nojaa pöytään.
Ilves-luotsi Karri Kivi nauttii jääkiekon MM-kisojen seuraamisesta. Kuuntele koko haastattelu.

Tampereen Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi on nauttinut jääkiekon MM-kisojen seuraamisesta. Erityisesti Kiveä on ilahduttanut nuorten leijonien, kuten Tappara-kasvattien Patrik Laineen ja Alexander Barkovin, onnistumiset.

– Koko nuorisokaartin esiintulo on ollut ihan mahtavaa. Nuorten merkitys on iso oli ala mikä tahansa.

Kiven mukaan pelaajien onnistumiset ovat hyvä esimerkki siitä, että kun uskoo itseensä ja saa sitä kautta rohkeutta, voi päästä miten pitkälle tahansa.

Ilveksen päävalmentajan pestin lisäksi Kivi vastaa Ilveksen urheilutoimesta. Liigajoukkueen lisäksi vastuuta on siis myös juniorikiekkoilusta. Myös tamperelaiset pelaajat ovat esimerkkinä nuoremmille Ilveksen junioripelaajille

– Mun ykköstehtävä on valmentaa SM-joukkuetta, mutta myös inspiroida junnuja. Oon aina suosinut oman kylän poikia, sillä niiden merkitys on suuri myös juonioripuolella.

Nyt Kivi keskittyy täysillä nostamaan Ilves-henkeä joukkueen ja fanien keskuudessa. Menneiden vatvominen ei kuulu Kiven ideologiaan.

– On ajan tuhlaamista vatvoa menneitä. Tyhjillä puheilla ei saa mitään, vaan pitää olla täysillä mukana. Joukkueen tehtävä on olla sellainen, joka kiinnostaa. Se vetää sitten fanit mukaan.

Kuuntele koko haastattelu tästä.