Porin kaupunginhallitus ei hyväksynyt Attendoa työterveyskilpailuun

Kaupunginhallitus päätti, että kaupungin työterveys kilpailutetaan Mehiläisen, Porin Lääkäritalon ja Suomen Terveystalon kesken. Attendo on hämmästellyt Porin tulkintaa, että sen tarjous olisi ollut puutteellinen.

Pori
Lääkäripalveluja tarjoavan Attendon toimisto.
Yle

Pori alkaa neuvotella työterveyspalvelujensa kilpailuttamisesta kolmen yhtiön kanssa. Nämä ovat Mehiläinen, Porin Lääkäritalo ja Suomen Terveystalo.

Kaupunginhallitus sulki pois kilpailutuksesta Attendon, joka oli ilmoittanut kiinnostuksensa Attendo Finland Oy:n ja Attendo Terveyspalvelut Oy:n muodostamana ryhmittymänä.

Kaupunginhallitus katsoo, että Attendo ei toimittanut Porille kaikkia tarvittavia tietoja, jotka koskevat ryhmittymän luottokelpoisuutta. Attendo on hämmästellyt Porin tulkintaa, sillä yhtiön mielestä se on toimittanut Porille kaikki tarvittavat asiakirjat.

– Perehdymme huolella päätöksen perusteisiin ja päätämme sen perusteella jatkotoimista, Attendon viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Lauri Korkeaoja sanoo.

Pori päätti viime vuonna työterveyshuoltonsa liikkeenluovutuksesta. Kilpailutuksen voittaja saa kaupungin työterveyspalvelut hoidettavakseen.