1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Lappeenranta

Lappeenrannan uudet nuoret PR-lähettiläät ovat kulttuuri- ja urheilupersoonia

Tänään valitut PR-lähettiläät ovat 16- ja 17-vuotiaita. He tekevät Lappeenrantaa tunnetuksi harrastustensa yhteydessä, sosiaalisessa mediassa ja ovat mukana kaupungin markkinointitapahtumissa.

Lappeenranta
Lappeenrannan PR-lähettiläät
Tommi Parkkinen/Yle

Lappeenrannan kaupungin PR-lähettiläiksi on valittu kolme tyttöä ja kaksi poikaa.

Uudet PR-lähettiläät ovat kansantanssija Sanni Kauppinen, hiihtäjä Roni Lukkarinen, yleisurheilija Aleksandra Niiranen, nuorisovaikuttaja Robert Tammi sekä musiikin ja teatterin moniottelija Saara Ötsman.

PR-lähettiläät ovat 16- ja 17-vuotiaita lukiolaisia. Toinen heitä yhdistävä tekijä on positiivisuus.

Nyt kolmatta kertaa valitut PR-lähettiläät tekevät Lappeenrantaa tunnetuksi harrastustensa yhteydessä, tuottavat sisältöä sosiaaliseen mediaan ja ovat mukana kaupungin markkinointitapahtumissa. PR-lähettiläiden toimikausi kestää kaksi vuotta.

– Tää tuntui todella luonnolliselta. Tää vaikutti juuri sopivalta jutulta minulle, siksi hain mukaan, sanoo Robert Tammi.

Esimerkkinä muille nuorille

Kaikki viisi tuoretta PR-lähettilästä kokevat olevansa etuoikeutetteja, kun saavat tuoda positiivista kuvaa Lappeenrannasta ja toimia esimerkkinä ja roolimallina nuorille.

– Tässä hommassa saa olla vain oma itsensä ja toimia sillä tavalla esimerkkinä. Siihen ei vaadita enempää, sanoo Aleksandra Niiranen.

Nuoret PR-lähettiläät haluavat omalla toimikaudellaan myös lisätä nuorten tietoisuutta Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan tapahtumista. Heidän mukaansa monet nuoret eivät tiedä, mitä kaikkea Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa tapahtuu.

– Teatterissa ja erilaisissa konserteissa näkee todella vähän nuoria, sanoo Sanni Kauppinen.

PR-lähettiläisten elämää voi seurata kaupungin Instragram (siirryt toiseen palveluun)-tililtä.

Kuuntele PR-lähettiläiden radiohaastattelu tästä.

Lue seuraavaksi