Mies, vaikeuksia valita puku juhliin? Ylioppilas Santtu esittelee kevään hitit – video

Pukukaupassa tiedetään, että sininen on miesten pukujen osalta kevään väri ja että nuoret valitsevat kravatin yhä harvemmin. Pukuvalinnoissaan vastavalmistuvat nuoret ovat yhä tarkempia.

Kotimaa
Santtu Tuviala ylioppilaslakki päässään
Tänä keväänä ylioppilaaksi valmistuva Santtu Tuviala esittelee miesten juhlapukumuotia. Tumma puku on perinteinen valinta, sininen taas tämän kevään suosituin nuorten miesten osalta.

KOUVOLA Pukuliikkeessä tiedetään, että nuoret miehet ovat aiempaa kiinnostuneempia pukuvalinnoistaan. Tänä keväänä ylioppilasjuhliin on miesten osalta myyty eniten sinisiä tyköistuvia pukuja.

– Pukujen halutaan olevan kapeita. Housujen ei haluta roikkuvan sivuilta. Tyköistuva puku tekee siromman vaikutelman miehestä, sanoo Kouvolan Pukimon osaston hoitaja Tia Sani.

Kravattien suosio puolestaan näyttää vähentyneen. Niiden sijasta nuoret miehet valitsevat rusetteja. Niiden osalta suosituimmat värit näyttävät olevan vaaleanpunainen ja turkoosi.

– Ne ovat raikkaita värejä. Kevään juhlien suosikkivärit eivät sinänsä ole muuttuneet, mutta ne ovat vahvistuneet, sanoo Sani.

_Videolla Santtu Tuviala, kevään ylioppilas Kouvolan Yhteislyseosta, esittelee perinteisen tumman puvun, kevään suosituimmat väriyhdistelmät ja oman valintansa valmistujaisjuhlien puvuksi. _