Anttivesa Knuuttila: Selvityspyynnössä ei ole mitään järkeä

Satakunnan ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttila on pöyristynyt hänestä tehdystä selvityspyynnöstä. Kyse on Knuuttilan Facebook-kommenteista. Hän otti kriittisesti kantaa kansanedustaja Jani Toivolan jakamaan listaan tasa-arvon edistämiseksi kouluissa.

Jani Toivola

Satakunnan ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttila (kok.) ei sulata hänestä tehtyä selvityspyyntöä. Knuuttilan mukaan selvityspyynnön tehnyt Suomen opiskelijakuntien liittohallituksen jäsen Jaakko Lehtonen on liikkeellä muilla motiiveilla kuin tasa-arvon edistämisellä.

– Olen kertonut näkemyksiäni omasta arvomaailmastani, eikä asialla ole mitään tekemistä SAMKin puheenjohtajuuden kanssa, Knuuttila painottaa

Knuuttila kommentoi kansanedustaja Jani Toivolan jakamaan listaa (siirryt toiseen palveluun) 14 askeleesta kohti tasa-arvoisempaa koulua Facebookissa sanomalla, ettei halua lapsilleen tai tuleville sukupolville tuon kaltaista maailmaa.

– Kokoomuksesta vihreisiin loikanneella Lehtosella on aivan jotain muuta hampaankolossaan. Taas kerran tuli osoitettua, että kukaan ei ole niin suvaitsematon kuin itseään suvaitsevaisena pitävä.