Kannattajatukiyhdistyksen puheenjohtaja: "En usko hetkeäkään, että Ilveksen jääkiekon tarina olisi siinä"

Tampereen Ilveksen tukijoukoissa uskotaan, että Ilves jatkaa SM-liigassa myös ensi kaudella. Kannattajien perustaman tukiyhdistyksen puheenjohtaja toivoo kuitenkin uudelle valmentajalle enemmän rahaa pelaajien palkkaamiseen.

urheilu
Ilveksen logo jään pinnassa
YLE / Antti Eintola

Share Ilves -tukiyhdistyksen puheenjohtaja Samuli Huikuri otti tiistaisen uutisen Ilveksen mahdollisesta liigapaikan menettämisestä vastaan kaksijakoisin ajatuksin.

– Toisaalta se yllätti suuresti, mutta pakko sanoa, että ei se aivan puun takaa aiemman uutisoinnin valossa tullut.

– Jotain tehdään väärin toistuvasti. Aina kun jotain ongelmaa tulee, paikataan vähän siitä ongelmakohdasta ja ympäriltä tuntuu ratkeavan uudelleen reikä. Tältähän se näyttää.

Huikuri ei kuitenkaan usko, että liigapaikan menetysvaara on todellinen.

– En usko, että tässä kohtaa varsinaisesta liigapaikan menettämisestä on kysymys. Mutta tietysti Bluesin tapaus tiivistää seulaa lisenssitoimikunnankin päässä ja halutaan olla varmoja. Puoli totuutta taustalla vähintään on, arvelee Huikuri.

Karri Kivi tarvitsee budjettia

Kannattajien perustama tukiyhdistys omistaa osan Ilvestä. Puheenjohtaja Huikurin mukaan joukkue tarvitsisi nyt rahaa. Ilman sitä uusi valmentaja Karri Kivi ei saa joukkuetta välttämättä iskuun.

– Kivikään ei ihmeisiin pysty. Hän tarvitsee budjettia pelaajapuoleen.

Samuli Huikuri ei pysty kuvittelemaan, kuinka iso kolaus liigapaikan menetys olisi tamperelaiselle jääkiekolle.

– En usko hetkeäkään, että Ilveksen jääkiekon tarina olisi siinä, mutta ehkä se lähtisi pari tasoa alempaa rakentumaan uudestaan.

Juttuun korjattu _26.5.2016 klo 5:4_8 Share Ilves ry:n tehtävä. Yhdistys on kannattajien perustama tukiyhdistys, ei kannattajayhdistys.