Isac Elliot: Today-ohjelma avasi ovia Yhdysvalloissa

Suomalainen teinitähti Isac Elliot keräsi viime viikolla viiden miljoonan katsojan yleisön NBC:n Today Show`ssa Yhdysvalloissa. Ylen aamu-tv:ssä vieraillut Elliot paljasti, että esiintyminen avasi ovet Yhdysvaltain markkinoille. Maanantaina hänellä alkaa kahden viikon esiintymiskierros Floridasta Chicagoon. Katso Isacin tunnelmia ja kuuntele uusi "What About Me"-kappale.

Ylen aamu
Isaac Elliot
Vasta 15-vuotias Isac Elliot esiintyi Yhdysvalloissa Today Show'ssa viidelle miljoonalle katsojalle. Isac kävi myös Suomen aamu-tv:ssä kertomassa kansainvälisestä suosiostaan ja esittämässä saman kappaleen kuin Today Show'ssa.

– Kyllä vähän jännitti, mutta oli ihan sairaan siistiä, kertoo Isac Elliot tunnelmistaan, kun hän esiintyi ensimmäisenä suomalaisena artistina NBC:n Today Show`ssa viime viikolla New Yorkissa.

Hän esitti miljoonayleisölle uuden kappaleensa "What About Me" ja poikkeuksellisesti studioon oli päästetty myös pieni joukko faneja kuuntelemaan esitystä.

– Today Show avasi tosi paljon ovia. Edessä on esiintymiskierros eri kaupungeissa, Elliot paljastaa.

Kahden viikon kierros alkaa maanantaina Floridasta. Siihen kuuluu muun muassa esiintymisiä eri kaupunkien aamu-tv- ja radio-ohjelmissa sekä tavarataloissa.

Elliot kertoi Ylen aamu-tv:ssä myös valmistelevansa uutta levyä kahden vuoden tauon jälkeen. Yhdysvaltain kierroksen lisäksi Elliotilla on keikkoja myös Suomessa, Norjassa ja Virossa.

– Olen tosi iloinen, että fanit ovat tukeneet ja on tullut tosi kivaa palautetta. Kiitos kaikille, Elliot sanoo.

Ylen aamu-tv:ssä Elliot pohti myös muita suunnitelmiaan kuten tulevaisuudessa häämöttävää lukion valintaa.