RoKi ja Jokerit ottelevat elokuussa Rovaniemellä

Helsingin Jokereiden KHL- joukkue pelaa elokuussa Rovaniemen Kiekkoa vastaan Lappi Areenalla. Harjoitusottelu järjestetään, koska Jokerit leireilevät elokuun alussa viiden päivän ajan Lapin urheiluopistolla.

Jokerit
RoKi - KeuPa ottelu 12.3.2016
Tommy Jokelainen

Rovaniemelle saapuu Jokereista 29 pelaajaa ja 16 toimihenkilöä.

– Uusi valmennusjohtomme Jukka Jalosen johdolla halusi viedä joukkueen paikkaan, jossa yhdistyy laadukkaat urheilupaikat, majoitustilat ja muut ammattilaisjoukkueen tarpeet. Lapin urheiluopisto vastaa näihin tarpeisiin täydellisesti, sanoo Jokereiden pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen.

RoKi:n toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta iloitsee kovan luokan vastustajasta.

- Kiitokset Jokereille, että valitsivat Rovaniemen leiripaikakseen ja halusivat pelata meitä vastaan harjoitusottelun. Luvassa on hieno tapahtuma kesälomien päätteeksi ja kiekkokauden avaukseksi, Kankaanranta uumoilee.

Viime vuonna RoKi pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa HPK:ta vastaan.

– Viime vuonna joukkue oli keskeneräinen, mutta tänä vuonna olemme valmiimpia kohtaamaan Jokerit. Peli on pelaajille hieno kokemus ja samalla mahdollisuus mitata omaa tasoa suhteessa huippupelaajiin, toteaa RoKi:n urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola.

Otteluun ei vielä myydä lippuja, mutta lipunmyynnistä tiedotetaan lähiviikkoina. Kesällä harjoitusleirille Rovaniemelle saapuu myös kolmatta kertaa moskovalainen jääkiekkojoukkue TsSKA.