Hyppää sisältöön

Uuden Tuntemattoman sotilaan kuvaukset alkavat – Paula Vesala sai roolin Rokan vaimona

Ohjaaja Aku Louhimiehen uuden Tuntematon sotilas -elokuvan näyttelijäkaartiin liittyvät myös muun muassa PMMP-yhtyeestä tunnettu Paula Vesala sekä näyttelijä Samuli Vauramo. Kuvaukset alkavat ensi viikon maanantaina Haminassa. Heti ensimmäisellä kuvausviikolla mukana on yli sata avustajaa.

Uuden Tuntematon sotilas -elokuvan kuvaukset alkavat ensi maanantaina Haminassa.

Huhtikuussa julkistettuun näyttelijäkaartiin liittyy vielä PMMP-yhtyeestä aiemmin tunnettu Paula Vesala. Hänet nähdään Lyytinä, karjalaisen maatilan emäntänä ja Antti Rokan vaimona. Ohjaaja Aku Louhimies kertoo, että hän haluaa tuoda elokuvassaan esiin myös kotirintamalla käydyn sodan naiset.

Luutnantti Lammion rooliin on kiinnitetty puolestaan näyttelijä Samuli Vauramo. Rooleihin on valittu myös Matti Ristinen, joka näyttelee majuri Sarastietä. Severi Saarinen tekee alikersantti Lehdon ja Eino Heiskanen sotamies Riitaojan roolin. Sotamies Määttä on Max Ovaska ja sotamies Ukkola Elias Gould. Sotamies Salona nähdään Akseli Kouki ja alikersantti Mielosena Hemmo Karja.

Ensi-iltansa lokakuussa 2017 saavan elokuvan kuvauksiin Louhimies ja elokuvan näyttelijät ovat valmistautuneet kevättalven aikana muun muassa osallistumalla Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen harjoitusleireille.

Heti ensimmäisellä kuvausviikolla kuvauksiin osallistuu myös yli sata avustajaa. Elokuvaan on hakenut mukaan jo lähes 14 000 vapaaehtoista. Kaikkia avustajia ei ole vielä valittu, erityisesti hevosenkäsittelytaitoisia avustajia, suomenhevosia ja joitakin kuvauspaikkoja etsitään edelleen.

.
.