1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. ruumis

Rantavedestä löytyi tuntematon vainaja Vääksyssä – poliisi pyytää apua tunnistamiseen

Kaksimetrinen, hoikka ja irokeesipäinen mies löytyi lauantaiaamuna Kalmarin uimarannan rantavedestä. Poliisi pyytää apua vainajan tunnistamiseen ja ilmoittamaan, mikäli joku on nähnyt kyseistä miestä tai hänen vaatteitaan Vesijärven rannoilla.

Kalmarin uimarannan rantavedestä Vääksystä on löydetty varhain lauantaiaamuna tuntematon miespuolinen vainaja. Poliisi pyytää apua vainajan tunnistamiseen.

Vainaja on valkoihoinen, sinisilmäinen ja ristiverinen. Hän on noin kaksi metriä pitkä ja rakenteeltaan hoikka. Miehen hiukset on leikattu sängelle takaa ja sivuilta, päälaella hänellä on niin sanottu irokeesi. Hän on noin 30–40-vuotias ja hänellä on jalassaan Merrel-merkkiset sandaalit.

Vainaja löydettiin alasti, jalassaan ainoastaan kyseiset sandaalit. Lähistöltä ei ole löydetty vainajalle mahdollisesti kuuluvia vaatteita tai muuta omaisuutta.

Koska vainaja on saattanut ajautua uimarannalle aaltojen mukana, poliisi pyytää ilmoittamaan myös mahdollisista havainnoista Vesijärven rannoille hylätyistä vaatteista.

Poliisi pyytää apua vainajan tunnistamisesta mutta myös ilmoittamaan, mikäli joku on nähnyt kyseistä pitkää, hoikkaa ja irokeesipäistä miestä.

Poliisi pyytää vihjeitä numeroon 050 456 43 45.