Hyppää sisältöön

Loukkaantunut RoPS-kapteeni Antti Okkonen kuntoutuu – peleissä mukana ehkä jo heinäkuussa

Rovaniemen palloseuran keväällä loukkaantunut kapteeni Antti Okkonen osallistui keskiviikkona Rovaniemen keskuskentällä jo joukkueen treeneihin.

Kuva: Juha Mäntykenttä / Yle

Antti Okkosella oli alkuviikolla viimeinen röntgenkuvaus, jonka mukaan hänen jalkansa on luutunut hyvin ja lääkärit ovat antaneet luvan täysipainoiseen harjoitteluun.

Okkonen loukkasi jalkansa maaliskuussa pelatussa Suomen Cupin pelissä JS Herculesia vastaan. Okkonen oli kuljettamassa palloa maalille, kun vastustajan pelaaja taklasi Okkosta jalkaan.

Nyt harjoittelu on aloitettu kuntoutusmielessä.

– Saan nostaa tehoja oman tuntemuksen mukaan. Harjoituksiin otetaan uusia asioita ja tunnustellaan koko ajan ärtyykö nilkka vai ei. Sehän sen lopullisesti näyttää, missä mennään, Okkonen kertoo palloseuran nettisivuilla.

Jos kuntoutus sujuu toiveiden mukaan, palaa Okkonen pelikentälle heinäkuun alussa.

– Tietenkin hyvään pelikuntoon on vielä matkaa. Harjoittelutauko ei kuitenkaan ollut kovin pitkä. Varsin aikaisin pystyin ottamaan mukaan kuntopyörää ja vesijuoksua, kunnollista ylläpitävää aerobista treeniä korkeilla sykkeillä, Okkonen kertoo.

RoPS kohtaa torstaina IFK Marienhamnin kotikentällään. Antti Okkonen ei ole silloin vielä kentällä, mutta katsomosta hänet voi bongata.