1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. pokeri

Prätkäpokeria lasten hyväksi

Meri-Lapin motoristit ulkoiluttavat pyöriään lauantaina 11. kesäkuuta ja pelaavat samalla pokeria. Pelikortteja keräillään ympäri maakuntaa ja hyvää tekevän pelireissun arvellaan kestävän kolmisen tuntia.

Kuva: Jari Vesa / Yle

Motoristit ajavat lauantaina 11. kesäkuuta lenkin, jonka varrella on neljä rastia. Jokaisella rastilla saa vetää yhden pelikortin ja päätepisteessä viidennen. Maalissa katsotaan, kenellä on paras pokerikäsi. Kolme parasta ja huonoin käsi saa pienen palkinnon.

Rastit ovat No Name MC:n talli Keminmaassa, Napakymppi Kaakamossa, Tornion Moottorikerhon tilat Torniossa ja Koskicatering Kukkolankoskella. Reitin pituus on noin 130 kilometriä. Ajolenkin kestoksi arvioidaan noin kolme tuntia pysähdyksineen.

Poker Run -tapahtuman ilmoittautumispaikkana on Tervolahovi. Lähtö tapahtuu sieltä omaan tahtiin kello 13:n ja 15:n välillä.

Kuski maksaa osallistumisestaan 20 euroa ja kyytiläinen 10 euroa. Hyväntekeväisyystapahtumaan odotetaan kymmeniä moottoripyöräilijöitä.

Lauantaisen tapahtuman järjestävät CBF (Custom Bikers Finland ry) yhteistyössä Tervolahovin kanssa. Poker Run -tapahtumalla kerätään varoja keminmaalaiselle Perhekoti Kallinpesälle.