Kokoomuksen seuraavat puoluekokoukset Turkuun ja Poriin

Vuoden 2018 kokouspaikaksi halusivat sekä Turku että Pori. Kokoomuksen puoluehallitus päätti poikkeuksellisesti jakaa jo nyt kahden seuraavan puolukokouksen paikat: 2018 kokous on Turussa ja 2020 Porissa.

politiikka
Kokoomuksen puoluekokousväkeä.
Yle

Kokoomus on päättänyt seuraavien puoluekokousten pitopaikoista. Puoluehallitus päätti, että vuonna 2018 kokous pidetään Turussa ja 2020 Porissa.

Vuoden 2018 kokousta olivat hakeneet sekä Turku että Pori. Yleensä edellisessä puoluekokouksessa päätetään vain seuraavan puoluekokouksen pitopaikasta. Nyt tehtiin poikkeusratkaisu.

– Puoluekokouspaikkojen päättäminen neljäksi vuodeksi eteenpäin auttaa järjestäviä piirejä ja koko puoluetta suunnittelussa ja mahdollisimman toimivien kokousten järjestämisessä. Lisäksi meillä oli kaksi niin hyvää ehdokasta tarjolla, että valitsimme saman tien molemmat, puoluesihteeri Janne Pesonen sanoo.

Turun kokous pidetään kulttuurikeskus Logomossa. Porissa kokous järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun uudella kampuksella.

Kokoomuksen puoluehallitus teki päätöksen kokouspaikoista Lappeenrannassa, jossa on alkamassa kokoomuksen tämän vuoden puoluekokous. Kokouksessa valitaan muun muassa puolueen puheenjohtaja.