1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Miksi nainen päätyi pahoin loukkaantuneena bussipysäkille? Poliisi keskeytti tutkinnan

Tammikuussa Tampereen keskustassa mahdollisesti hakatuksi tulleen naisen tapauksen tutkinta on lopetettu toistaiseksi. Poliisi ei ole saanut yön tapahtumien kulkuun varmuutta.

Kotimaan uutiset
Jämsän polisivankila
Esko Pulliainen / Yle

Bussipysäkillä mahdollisesti pahoinpidellyksi tullutta naista koskeva poliisitutkinta on keskeytetty. Asiaa tutkittiin törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi löysi 46-vuotiaan naisen tammikuun alussa Tampereen keskustasta ja vei hänet putkaan päihtymysepäilyn takia. Myöhemmin ilmeni, että naisella oli vakava kallovamma. Hän kertoi, että kolme parikymppistä miestä oli pahoinpidellyt hänet.

Myös poliisin toimintaa selvitettiin asiassa, mutta poliisia ei epäilty rikoksesta.

Kaikki kivet on käännetty

Poliisi ei ole saanut selvyyttä illan tapahtumiin valvontakameroiden tallenteista. Myöskään epäiltyjen miesten liikkeistä ei ole saatu vihjeitä. Tutkinnanjohtaja Vesa Järvenpään mukaan kaikki vihjeet on tutkittu ja kivet käännetty.

– Tallenteet on käyty läpi, mutta naisen kertomaa porukkaa tai tekoa ei näy kuvissa, Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Vesa Järvenpää sanoo.

Järvenpään mukaan ei ole täysin pystytty varmentamaan, tuliko nainen lopulta pahoinpidellyksi vai ei. Vammat ovat saattaneet tulla esimerkiksi kaatumisen seurauksena.

Poliisi jatkaa tutkintaa, mikäli uusia vihjeitä ilmenee. Törkeä pahoinpitely vanhenee 10 vuodessa.

Lue seuraavaksi