Pysäköinninvalvoja vei norjalaismiehen parkkipaikan – mies kirjoitti sakon

Norjan viestimissä ja sosiaalisessa mediassa on saanut paljon huomiota Torry Drangen käsin kirjoittama sakkolappu. Pysäköintiyhtiö ei aio maksaa miehelle.

Ulkomaat
Uutisvideot: Norjalaismies kirjoitti sakon pysäköinninvalvojalle
Uutisvideot: Norjalaismies kirjoitti sakon pysäköinninvalvojalle

Norjalaismies sakotti perjantaina pysäköinninvalvojan autoa, joka oli pysäköity hänen parkkipaikalleen.

Tapaus sai paljon huomiota sosiaalisissa mediassa ja Norjan viestimissä, kun mies julkaisi autosta ja sakkolapustaan kuvia Facebookissa.

– Minulla oli kultainen tilaisuus kostaa kelmeille, Torry Drange kirjoitti Facebookissa.

Drange huomasi perjantaina iltapäivällä töihin tullessaan, että hänen nimellään ja rekisterinumerollaan merkitylle pysäköintipaikalle oli pysäköinyt Q-Park-pysäköintiyrityksen auto Sandvikan kaupungissa lähellä Osloa.

Hän riensi sisään ja kirjoitti käsin 800 Norjan kruunun eli 85 euron sakon paperilapulle, jonka hän jätti auton tuulilasille. Hän vaati maksua yrityksensä tilille 24. kesäkuuta mennessä.

Drange jakoi Facebookissa kirjoituksen, jossa hän kertoi antamastaan sakosta ja julkaisi kuvia autosta ja sakkolapustaan. Monet norjalaiset kommentoivat viestiä kannustavasti, ja Norjan uutisvälineet kertoivat tapauksesta. (siirryt toiseen palveluun)

Yhtiö ei aio maksa "sakkoa"

Drangen mukaan Q-Park-yhtiö kieltäytyi puhelinkeskustelussa maksamasta miehen kirjoittamaa sakkoa.

– Pysäköintivalvojiemme päällikkö on pyytänyt anteeksi pysäköintipaikan omistajalta. Ymmärrämme hyvin, että hän on hermostunut, mutta koska hänellä ei ole valtuuksia kirjoittaa sakkoja, emme aio maksaa 800 kruunua, yhtiön edustaja kertoi Norjan TV2-kanavalle Expressen-lehden mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Yhtiö myönsi, ettei auton pysäköiminen ollut hyväksyttävää.

– Työntekijöidemme vastuulla on erityisesti noudattaa pysäköintisääntöjä ja -ohjeita, sillä työnämme on valvoa ja antaa pysäköintimaksuja, yhtiö viestitti TV2-kanavalle.