1. yle.fi
  2. Yle Uutiset
  3. tulipalot

Asuntovaunu, pakettiauto ja vaja tuhoutuivat tulipalossa – nestekaasupullot hankaloittivat sammutustöitä

Tuli tuhosi viime yönä ajoneuvoja ja ulkorakennuksen Voikkaalla. Kymenlaakson pelastuslaitos sammutti pian puolenyön jälkeen asuntoautosta alkaneen palon Vessarinmäentiellä. Vajaan varastoidut nestekaasupullot hankaloittivat sammutustöitä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Vessarinmäentielle Kouvolassa syttyneestä tulipalosta pian puolenyön jälkeen. Tulipalo sai alkunsa asuntoautosta, josta se levisi vieressä olleeseen pakettiautoon ja pieneen vajaan. Asuntoauto, pakettiauto ja vaja tuhoutuivat palossa täysin.

Vajaan oli varastoitu muun muassa nestekaasupulloja, jotka edesauttoivat tulipalon leviämistä. Pelastuslaitos kantoi vajasta ja sen läheisyydestä yhteensä noin kymmenen nestekaasupulloa. Osa niistä ehti myös räjähtää. Paikalta löydettiin myös asetyleeni- ja happipulloja, joita pelastuslaitos jäähdytti.

Pihapiirin asuintalo ja yksi henkilöauto saatiin säästettyä. Ihmishenkiä ei ollut vaarassa. Tarkka syttymissyy ei ole vielä tiedossa. Hälytyksen tekivät talon asukkaat. He olivat heränneet yöllä tulipalosta aiheutuvaan meteliin.