Taas tuhopolttoepäily Tampereella – tällä kertaa paloi roskakatoksia Koivistonkylässä

Poliisi epäilee, että joku olisi polttanut Tampereen Riippakadulla sijaitsevat roskakatokset tahallaan. Vain muutama viikko sitten poliisi nappasi pyromaanin Hervannasta.

Jätehuone
Tulipalopaikka kartalla
Yle

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Tampereen Koivistonkylässä palaneita roskakatoksia epäillään tahallaan sytytetyiksi. Poliisin mukaan on todennäköistä, että Riippakadun varrella sijaitsevat katokset olisi polttanut sama ihminen.

Rikoskomisario Marja Kiiski Sisä-Suomen poliisista kertoo, että tekijöistä ei ole toistaiseksi tietoa. Poliisi kaipaa havaintoja Riippakadulla ja muualla Koivistonkylässä aamuyöllä liikkuneista henkilöistä.

Tampereen Koivistonkylässä paloi aamuyöllä neljän aikaan kaksi roskakatosta, jotka sijaitsivat 50 metrin päässä toisistaan. Toisessa palossa tuli ehti rikkoa ikkunoita läheisestä asuinrakennuksesta. Palot havaittiin ohiajaneesta ambulanssista.

Kesäkuun alussa Tampereen Hervannassa sytytettiin kolmena yönä peräkkäin tulipalo kerrostalon varastossa. Poliisi sai tekijät kiinni verekseltään, ja teoista todennäköisin syin epäiltynä vangittiin nuori nainen.