1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Osallistu

Fanitatuointi kertoo ihailun kohteen kaikille – lähetä kuva ja kerro tatskasi tarina

Toiselle riittää juliste seinällä, toinen kiertää keikkoja – ja kolmas tatuoi idolin kuvan ihoonsa. Eivätkä kaikki kuitenkaan aina ymmärrä. Mutta tatuointi on ja pysyy. Millainen fanitatska sinulla on? Kerro tarinasi!

Kuva: Yle / Suvi Turunen

Teinitytön rokkitähdelle osoittama ihailu on erilaista kuin aikuisen. Eturivissä vietetty keikka on erilainen kuin jammailu hillitysti takarivissä.

Toinen ostaa yhden idolinsa levyn, toinen koko kokoelman ja kolmas haluaa kantaa idolinsa kuvaa mukanaan kaikkialle.

Fanitatuointi on ihailun näkyvä muoto. Mutta aina ihailun kohteena ei tarvitse olla rokkitähti, hyvää mieltä voi saada muistakin asioista. Ihailla voi automerkkiä, urheilijaa tai vaikka omaa mummoaan.

Millainen on sinun idolitatuointisi? Jaa kuva tai kerro tarinasi.

Lähettämällä kuvan Ylelle joukkoistuksen yhteydessä annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä.

Lue Ylen kuvajoukkoistamisen säännöt täältä.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.