Uusi eteläpohjalainen hiihtoviestijoukkue lähteen hakemaan menestystä kotimaisista kisoista

Ilmajoen Kisailijoiden miesten hiihtoviestijoukkue lähtee haastamaan Suomen vahvoja viestiporukoita. Joukkueessa hiihtävät Karri Hakala, Antti Kartano, Niko Koskela, Timo Mantere ja Jari Mäkelä.

Ilmajoen kisailijat
Ilmajoen Kisailijoiden hiihtoviestijoukkue; Timo Mantere, Karri Hakala, Antti Kartano, Jari Mäkelä ja Niko Koskela.
Ilmajoen Kisailijoiden hiihtoviestijoukkueessa hiihtävät Timo Mantere, Karri Hakala, Antti Kartano, Jari Mäkelä ja Niko Koskela.Olli Koski/Yle

Ilmajoen Kisailijat on kasannut kilpailukykyisen miesten hiihtoviestijoukkueen, jolla lähdetään hakemaan menestystä SM-kilpailuista ja Suomen Cupista. Tavoite on kuuden parhaan joukkoon.

Joukkueeseen kuuluvat Ilmajoen Kisailijoiden Timo Mantere ja Jari Mäkelä. Heidän lisäkseen seuraan ja joukkueeseen siirtyvät Karri Hakala Ylistaron Kilpa-veljistä, Antti Kartano Kyrön Voimasta ja Niko Koskela Kurikan Ryhdistä.

– Se on hiihtäjien kehityksen kannalta hieno asia, että on saatu tällainen porukka kasaan. Tästä saadaan irti joukkuehenkeä, mutta myös yksilöt kehittyvät, kun tulee kovia kisoja. Tällä saadaan myös nostetta pohjalaiseen hiihtoon, sanoo joukkueen manageri Markku Koskela.

Pohjalainen hiihto on ollut Markku Koskelan mukaan alamaissa ja hän toivoo, että viestijoukkueen näkyminen kisoissa ja mediassa innostaisi nuoria hiihdon pariin.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus