1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Meltola, Imatra

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja oven läpi ampumisesta Imatralla

Henkilö ampui rivitaloasunnon oven läpi ja asunnossa ollut mies haavoittui Imatran Meltolassa viime joulukuussa. Poliisi pyytää tapaukseen liittyen Imatran Siwan pihalla samana aamuna ollutta miestä ilmoittautumaan.

Meltola, Imatra
Kuvassa poliisin hihamerkki
Yle

Poliisi tutkii edelleen Imatran Meltolassa viime joulukuussa tapahtunutta ampumistapausta.

Poliisi pyytää tapaukseen liittyen Meltolan Siwan pihalla noin 40–50-vuotiasta tummaan tuulipukuun ja mahdollisesti tummaan pipoon pukeutunutta miestä ilmoittautumaan poliisille. Mies on ollut ampumispäivänä, 9. joulukuuta Siwan pihalla noin kello 5.50.

Miestä etsitään mahdollisena todistajana.

– Miehellä voi olla havaintoja tapahtumista, rikoskomisario Tuomas Pöyhönen kertoo.

Ampumistapaus sattui Meltolan Kärrykujan rivitaloalueella noin kello 6.30. Tehosteväriseen työasuun pukeutunut henkilö oli ampunut pienikaliiberisella aseella asunnon oven läpi sillä seurauksella, että luoti oli osunut asunnossa olleeseen mieheen. Miehelle tuli lihasvamma.

Miehen nähtiin poistuvan teon jälkeen Kärrykujalta Meltolan Siwan pihalla olleeseen tummaan henkilöautoon, jossa oli vaaleahiuksinen nainen. Mies ja nainen ovat iältään noin 20–30-vuotiaita.

Auto poistui paikalta Vallinkoskentietä pitkin.

Poliisi kaipaa muiltakin tapahtuma-aikaan alueella olleilta ihmisiltä havaintoja tapahtumista.

Havainnot voi ilmoittaa puhelimitse poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 414 559 tai 050 447 9574 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala(at)poliisi.fi.

Lue seuraavaksi