Kuvaa kuralammikoissa rellestävä tai aurinkoa palvova lemmikkisi – poimimme parhaat otokset Ylen sivuille

Eikö koirasi ota kurapuvussa askeltakaan vai istuuko se sateessa kirsu kohti taivasta nautiskellen pisaroista? Jaa säähän liittyvä kuva lemmikistäsi tunnisteella #ylelemmikki – se voi päästä kuvakoosteeseemme.

ilmiöt
Aava-koira yltäpäältä kurassa.
Karoliina Nuutinen

Yle kerää kuvia sadesäätä rakastavista ja kurakelejä avoimesti inhoavista lemmikeistä. Vai onko lemmikistäsi kesäkuumalla pihan aurinkoisimmassa paikassa kölliminen parasta?

Nappaa kuva eläimestä hauskimmillaan, kärvistelemässä tai nauttimassa Suomen kesästä.

Keräämme sympaattisimmat, hauskimmat ja huikeimmat säähän tavalla tai toisella liittyvät lemmikkikuvat Ylen sivuille. Voit jakaa kuvasi Instagramissa tai Twitterissä tunnisteella #ylelemmikki.

Voit kertoa postauksessa eläimestäsi jotakin: Minkälaisesta säästä lemmikkisi nauttii, entä milloin se ei astu tassullakaan kotikynnyksen yli? Millaisia reaktioita eläimen toilailut ovat kirvoittaneet sinussa ja muissa ihmisissä?

Sosiaalisessa mediassa tunnisteella #ylelemmikki jaettujen kuvien oikeudet säilyvät kuvan julkaisijalla, mutta kuvia voidaan koostaa Ylen sivuille. Emme maksa kuvista. Tarkemmat Ylen kuvajoukkoistusten pelisäännöt löydät täältä.