Uusi tangokuningas esiintyy Kiuruveden Iskelmäviikolla

Tuore tangokuningas Marco Lundberg esiintyy keskiviikkoiltana setänsä Taisto Tammen muistokonsertissa. Myös kisan kakkoseksi tullut kuopiolainen Markku Uhlbäck nousee lavalle Kiuruveden Iskelmäviikon avajaisissa.

Iskelmä Radio
Tangokuninkaaksi kruunattiin Marco Lundberg.
Anri Koski/Yle

Viikonloppuna kruunattu uusi tangokuningas Marco Lundberg esiintyy huomenna alkavalla Kiuruveden Iskelmäviikolla. Lundbergin tulo varmistui vasta kalkkiviivoilla, sillä uusien tangokuninkaallisten keikkaohjelma lyötiin lukkoon vasta nyt alkuviikosta.

Lundberg esiintyy Kiuruvedellä huomenna keskiviikkona setänsä Taisto Tammen muistokonsertissa illalla. Myös tangokisan kakkoseksi tullut kuopiolainen Markku Uhlbäck esiintyy Iskelmäviikon avajaisissa huomenna puoliltapäivin.

Iskelmäviikko kokoaa jälleen kymmeniä tuhansia suomalaisen iskelmän ystäviä tällä viikolla Kiuruvedelle Ylä-Savoon. Viime vuonna Iskelmäviikon eri konserteissa oli noin 40 000 kävijää, ja tänä vuonna tapahtuma tavoittelee vähintään samaa kävijämäärää. Lippuja on myyty ennakkoon viimevuotista enemmän.

Iskelmäviikosta on kehittynyt myös karavaanareiden kohtauspaikka: ennakkoon paikan on varannut jo yli 600 karavaanaria, enemmän kuin koskaan aiemmin.

Iskelmäviikon avajaisia vietetään huomenna keskiviikkona.