Hyppää sisältöön

Video: Surkea ryöstöyritys – ravintolan omistaja jatkoi asiakkaan palvelemista pyssymiehestä välittämättä

Rikos epäonnistui, kun kebabravintolan omistaja ei reagoinut naamioituneen rosvon vaatimuksiin Uudessa-Seelannissa.

Uutisvideot: Ravintoloitsija jätti ryöstäjän ilman huomiota, rosvo luovutti
Uutisvideot: Ravintoloitsija jätti ryöstäjän ilman huomiota, rosvo luovutti

Uudessa-Seelannissa kebabravintolan omistaja Said Ahmed lopetti ryöstöyrityksen lyhyeen jättämällä ryöstäjän ilman huomiota ja jatkamalla asiakkaan palvelemista.

Ravintolan valvontakameran tallenteella näkyy, kuinka naamioitunut ryöstäjä tulee Christchurchissa sijaitsevan Egyptian Kebab House -ravintolan tiskille ja ojentaa reppua, johon Ahmedin pitäisi ilmeisesti laittaa rahaa.

Ahmed jatkaa noutoannoksen tarjoilemista asiakkaalle. Hän ei reagoi ryöstäjän vaatimuksiin, vaan katoaa kuvasta soittamaan poliisille.

Ryöstöä yrittänyt mies luovuttaa, kääntyy pois ja poistuu paikalta. Kädessään hänellä on aseen näköinen esine.

– Olin varma, että hän ei ammu minua. Hän tuli ryöstämään minut, ei tappamaan minua, Ahmed sanoi uusiseelantilaiselle uutissivusto Stuffille (siirryt toiseen palveluun).

Egyptistä kotoisin oleva Ahmed kertoo, että ryöstöyrityksen jälkeen hän sulkee perjantaisin ja lauantaisin ravintolansa jo kello 22. Aiemmin hän piti ovet auki tuntia pidempään.

Paikalliset tiedotusvälineet kutsuvat Ahmedin toimintaa paineen alla tehdyksi äärimmäiseksi asiakaspalveluksi.

Tieto ryöstöyrityksestä alkoi levitä maailmalla sen jälkeen, kun Christchurchin poliisi julkaisi valvontakameran tallenteen sosiaalisessa mediassa viime viikolla. Poliisi toivoo, että joku tunnistaisi ryöstöä yrittäneen miehen.

.
.