1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. yöelämä

Jere, 18, pukeutuu ylpeänä Paulaksi – "Jos en olisi näin rohkea, niin en minä mekko päällä pomppisi"

Meikkitaidoistaan tuttu Jere Sivonen tiedetään ympäri Suomen. Nykyään Jereltä tullaan kysymään meikkivinkkejä yöelämässä, ja vapaa-aika on kortilla, mutta se ei haittaa miestä.

yöelämä
Kainuun 50 aktiivisinta: Haastattelussa Jere Sivonen
Kainuun 50 aktiivisinta: Haastattelussa Jere Sivonen

Paula Koivuniemi, Virve Rosti ja Kaija Koo. Yhdeksäsluokkalainen poika esiintyi koulunsa edessä Suomen tunnetuimmiksi naisartisteiksi meikattuna, ja siitä kaikki lähti. Suuret mediatalot ottivat kajaanilaiseen Jere Sivoseen yhteyttä, ja pian pojasta puhui koko Suomi.

Muutama vuosi on vierähtänyt, mutta Jere meikkaa edelleen. Kiinnostusta esiintymiseen on ollut jo vuosien ajan.

– Joskus neljävuotiaana seurasin alan kisoja ja parhaimmistoa, mutta kyllä se oli ehkä mielessä jo silloin sata vuotta sitten, nyt 18-vuotias Sivonen naurahtaa.

Haluaisiko Jere sitten itse olla koko maan julkkis?

– Totta kai siitä olisi hyötyä, että ihmiset tietäisivät minut. Sitten minulla olisi vielä enemmän tekemistä. Ei se ole kuitenkaan se pääjuttu tässä, ahkerasti keikkaileva Sivonen miettii.

Vapaa-aikaa ei miehellä vaikuta paljoa olevan, mutta se ei häntä haittaa. Vastikään Sivonen esiintyi Paula Koivuniemenä Kainuun ensimmäisessä Pridessa.

– Paula on suosikkini, se menee rutiinilla.

Meikkivinkkejä yöelämässä

Upeita meikkiluomuksia loihtivalta, nykyään jo täysi-ikäiseltä Sivoselta kysytään usein meikkivinkkejä. Varsinkin yöelämässä.

Paula on suosikkini, se menee rutiinilla.

Jere Sivonen

– Siellä kuule aamukuudelta saa jakaa meikkivinkkejä. Ehkä tiettyyn rajaan se käy, mutta sitten ei, jos ei saa hetken rauhaa. Mielelläni kyllä kerron ja saa tulla kysymään, Sivonen hymyilee.

Paulaa, Virveä tai Kaijaa, eli Jereä ei pelota olla juuri sitä mitä hän on.

– Jos en olisi näin rohkea, niin en minä mekko päällä pomppisi tuolla kaikkien edessä.

Jere Sivonen on valittu viidenkymmenen kaikkien aikojen aktiivisimman kainuulaisen joukkoon Kajaanin Nuorkauppakamarin yleisöäänestyksessä. Yle Kajaani esittelee valitut vuoden 2016 aikana.

Lue seuraavaksi