1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. taksiliikenne

Jo lähes 200 asiakasta on saanut ilmaisen taksikyydin

Juuri vihitty aviopari ja merkkipäivien juhlijat ovat yllättyneet iloisesti. Ilmaisia taksikyytejä on jaossa heinäkuun loppuun asti.

taksiliikenne
Takseja jonossa.
Yle

Turun alueen matkustajille on lahjoitettu heinäkuun aikana jo lähes 200 ilmaista taksikyytiä. Luottokuski-niminen kampanja tarjoaa vielä heinäkuun loppuun asti kampanjataksiin nouseville maksuttoman autokyydin 30 euron hintaan saakka.

Kyytiin on jo osunut yksi juuri vihitty aviopari, muutamia merkkipäivien juhlijoita sekä suuri joukko aivan tavallisia matkalaisia, joita on voitu yllättää ilmaisella matkalla.

Tilataksi poimii onnelliset kyytiin

Turun alueella on ajossa läpi vuorokauden erityisin Luottokuski-logoin teipattu tilataksi. Kyseistä autoa ei voi tilata erikseen taksikeskuksesta. Se saapuu asiakkaan luo sattumanvaraisesti. Auton voi saada käyttöönsä myös kadulta tai taksiasemalta, mutta näissäkin tapauksissa sattuman kautta aivan kuin minkä tahansa muun taksiauton.

– Olemme halunneet tuoda ihmisten arkeen iloa ja positiivisuutta ja olemme siinä hyvin myös onnistuneet, kertoo Luottokuski-kampanjan tarjoavan Ferratumin Suomen maajohtaja Antti Kumpulainen.

Luottokuski-kampanjan auto toimii tavallisen taksin tapaan, eli matkustaja ajetaan haluamaansa osoitteeseen. Kuljettaja käynnistää taksamittarin normaalisti, mutta poikkeuksena on se, että matka on 30 euroon saakka ilmainen.

Lue seuraavaksi